Bij een coachtraject van 6, 9 of 12 sessies geef ik altijd een gratis chemistry call. Dit is een verkennend gesprek waarin wordt  gekeken of er een connectie is tussen ons.

Deze chemistry call neemt ongeveer 30 min. in beslag. De reden waarom dit gratis is, is simpelweg omdat vertrouwen, openheid en eerlijkheid de basis vormen voor een goede coaching. Indien we geen connectie hebben, dan heeft het ook geen zin om verder te gaan.
De volgende sessies van het coachtraject duren eveneens ongeveer een uur tot 1u15.

Opbouw:

1) Chemistry call: 30 min.
2) Intakegesprek met betrokken partijen
3) Sessies
4) Tussentijdse evaluatie
5) Eindevaluatie

Ik coach niet in losse sessies aangezien je minimum 6 sessies nodig hebt om overtuigingen, gewoontes en gedachten te veranderen.

De eerste 2 tot 4 sessies zijn wekelijks omdat je dan het snelst vooruitgang boekt.
Tijdens ons eerste gesprek gaan we bespreken waar je wilt in groeien of waar je heen wilt en dit vervolgens in een trajectvorm gieten.
Regelmatig krijg je kleine opdrachten mee naar huis zodat de veranderingen in je denkproces sneller zullen plaatsvinden.

Bij afloop van elke sessie en het traject kijken we of je de vooropgestelde resultaten hebt behaald. Indien dit niet het geval zou zijn, dan kijken we samen wat er nodig zou zijn om deze alsnog te behalen.