Collega + Bemiddelaar + Leidinggevende + Leer-KRACHT + Coach + Trainer + Spreker = AUTHENTIEK

 

Zonder PIT, geen GROEI - Missie - Visie

Het ‘onderste’ uit mensen halen waar ze zich (nog) onbewust van zijn vormt de rode draad in de loopbaan van Oiheba.

Niche:
Als transformatiecoach versterk ik individuen, bedrijven en teams om hun volle potentieel te bereiken door het geven van interactieve, individuele of groeitrajecten. Deze opvolging wordt gekoppeld aan een doorgedreven vervolg waarbij ik individuen, bedrijven en teams transformeer van angst naar zelfvertrouwen zodat ze in evenwicht en met volle goesting kunnen functioneren. Dit op basis van vraaggestuurde thema’s of eigen aanbod in overeenstemming.

Mijn 7 pijlers die ik toepas in PITtige sessies, trainingen of workshops in het Nederlands, Engels of Frans:

  1. Open vragen stellen
  2. Terugkoppelen, herformuleren en ordenen
  3. Spiegelen
  4. Confronteren
  5. Doen nadenken
  6. Inspireren
  7. Laat expliceren

Deze levensvisie, kennis en expertise alsook mijn brede interesse in de psyche van de mens in het algemeen zetten mij aan opleidingen te volgen als certified executive coach in The Inge Rock Academy, als certified trainer in Youth Start Belgium en integratief coachen in AIHP Academy.
Onderaan deze pagina merk je enkele expertisevelden in behaalde getuigschriften of diploma’s waarbij oefening en expertise delen voor mij een heuse win-win is.

Levenslang leren is en blijft mijn motto om het jong zijn van geest en hart te behouden en verbinding om te zetten in onderlinge KRACHT.

Enerzijds om mijn ‘honger’ te stillen en anderzijds zo de anderen hun ‘monden te vullen’ in hun zelfontwikkeling vertrekkende vanuit een paradigmashift.

♥ Mijn fierheid is om in het heetst van de strijd tijdens en na de terreuraanslagen in Brussel, als eerste Nederlandstalige school in Brussel, het project ‘een hart voor leerkrachten en bedrijven’ heb uitgerold.

Mijn schoolteam werd gecoacht volgens deze vernieuwende filosofie.

Het project werd in visie en missie ondersteund door toenmalige onderwijsminister Hilde Crevits.

Het project biedt doorgang in grootstedelijke als plattelandsscholen én een versterking voor leidinggevende, ondernemers en teamleden. Een win-win, niet?

 

Wat doe ik ?

‘How do you anything is how do you everything.’  T. Harv Eker

Oiheba? Ik zie jullie reeds lezen.
Oiheba, fonetisch uitgesproken Wahiba, betekent ‘geluk’ dus jullie hebben ‘geluk’ mij hier te ontmoeten.

Historie …

♥ Mijn loopbaan van 20 jaren beïnvloedde mijn persoonlijkheid en gaf mij mij heel wat kennis en expertise.

♥ Na mijn lerarenopleiding in KHBO Sint-Andreas Brugge (huidig VIVES Brugge) gaf ik 10 jaren les in multiculturele scholen in Brussel waaronder Sint-Gillis en Schaarbeek.
Wonende in Brugge pendelde ik dagelijks naar Brussel … op naar een wereld vol diversiteit, open minded, mooie en harde realiteit.

♥ Naast lesgeven werkte ik 5 jaren beleidsmatig met beleidsmensen, politici, gedeputeerden op Vlaams als Provinciaal niveau als LOP (Lokaal Overlegplatform) deskundige en gezondheidscoach steeds met als doel onze burger vooruit te helpen, netoverschrijdend, netoverstijgend en taboedoorbrekend.

Theorie (beleid) als praktijk (onderwijs- en bedrijfservaring) zetten mij aan tot functie als directeur van een basisschool op een campusdomein in Sint-Agatha-Berchem en de Steinerschool in Brugge om de goodpractices, ervaringen en leerschool van mijn loopbaan te implementeren.

Oiheba werkt met teamleden, beleidsmensen, onderwijspartners, welzijnspartners, ondernemers, leidinggevenden, jongeren, ouders en begeeft zich steeds tussen de mensen.

Oiheba doet dit als collega + bemiddelaar + leidinggevende + leerkracht + certified executive coach + trainer + spreker = AUTHENTIEK

♥ The Rock Academy onder leiding van Inge Rock, certified coach, teacher, speaker bij John Maxwell Team bracht mij de drijfveer om vanuit mijn Nationale en Provinciale expertise in te spelen op de maatschappelijke noden van het individu

 

Enkele Certificaten en Diploma's :