Collega – Bemiddelaar – Leidinggevende – Leerkracht – Coach – Trainer – Spreker

Mijn missie, mijn visie ….

Het ‘onderste’ uit mensen halen waar ze zich (nog) onbewust van zijn vormt de rode draad in de loopbaan van Oiheba.

Deze levenservaring, kennis en expertise alsook mijn brede interesse in de psyche van de mens in het algemeen zetten mij aan opleidingen te volgen als certified coach in The Inge Rock Academy en als certified trainer in Youth Start Belgium.

Enerzijds om mijn ‘honger’ te stillen en anderzijds zo de anderen hun ‘monden te vullen’ in hun zelfontwikkeling vertrekkende vanuit een paradigmashift.

♥ Mijn fierheid is om in het heetst van de strijd tijdens en na de terreuraanslagen in Brussel, als eerste Nederlandstalige school in Brussel, het project ‘een hart voor leerkrachten en bedrijven’ heb uitgerold.

Mijn schoolteam werd gecoacht volgens deze vernieuwende filosofie.

Het project werd in visie en missie ondersteund door toenmalige onderwijsminister Hilde Crevits.

Enerzijds biedt het project doorgang in grootstedelijke als plattelandsscholen en anderzijds een versterking voor leidinggevende, ondernemers en werknemers. Een ‘win-win’, niet?

Wat doe ik ?

‘How do you anything is how do you everything’

Oiheba? Ik zie jullie reeds lezen.
Oiheba, fonetisch uitgesproken Wahiba, betekent ‘geluk’ dus jullie hebben ‘geluk’ mij hier te ontmoeten.

Historie …

♥ Na mijn lerarenopleiding in KHBO Sint-Andreas Brugge (huidig VIVES Brugge) gaf ik 10 jaren les in multiculturele scholen in Brussel waaronder Sint-Gillis en Schaarbeek.

Wonende in Brugge pendelde ik dagelijks naar Brussel … op naar een wereld vol diversiteit, open minded, mooie en harde realiteit.

Dit beïnvloedde mijn persoonlijkheid en gaf mij mij heel wat kennis en expertise mee.

♥ Naast les geven werkte ik 5 jaren beleidsmatig met beleidsmensen, politici, gedeputeerden op Vlaams als Provinciaal niveau als LOP (Lokaal Overlegplatform) deskundige en gezondheidscoach steeds met als doel onze burger vooruit te helpen, netoverschrijdend, netoverstijgend en taboedoorbrekend.

Theorie (beleid) als praktijk (onderwijs- en bedrijfservaring) zetten mij aan tot functie als directeur van een basisschool op een campusdomein in Sint-Agatha-Berchem om de goodpractices, ervaringen en leerschool van mijn loopbaan te implementeren.

Oiheba werkt met kinderen, jongeren, ouders, leerkrachten, beleidsmensen, onderwijspartners, welzijnspartners, ondernemers en begeeft zich steeds tussen de mensen.

Oiheba doet dit als collega, bemiddelaar, leidinggevende, leerkracht, certified executive coach, trainer en spreker.

♥ The Rock Academy onder leiding van Inge Rock, certified coach, teacher, speaker bij John Maxwell Team bracht mij de drijfveer om vanuit mijn Vlaamse en Provinciale expertise in te spelen op de maatschappelijke noden van het individu

Enkele Certificaten :

DutchEnglishFrenchGerman